Tel: 06-43 43 10 43

PermanentMake up

Permament make-up is de manier om je wenkbrauwen, eyeliner of lipcontour altijd perfect op orde tehebben. Nooit meer bijwerken met een potlood. Perfect onder alle omstandigheden, in het zwembad, in de sauna of u nu lacht of huilt van eluk,uw Make-up blijft perfect. Permanent mooi gedurende twee tot vijf jaar en vaak zelfs langer!

Hoe wordt permanent make-up aangebracht?

Met een filterdunne steriele naald wordt een speciaal veilig pigment vlak onder het huidoppervlak aangebracht. Anders dan bij tatoeage, wat levenslang zichterbaar blijft, wordt Permanent Make-up langzaam lichter. Gemiddeld blijft de pigmentatie twee tot vijf jaar mooi. Permanent Make-up is een vak apart.
Uw specialiste werkt met de methode van Ecuri. Hiermee kan uitermate nauwkeurig gewerkt worden. De pigmenten van Ecuri zijn leurvast en worden na verloop van tijd niet rood of blauw.
Hierin blijft Perfect Lady Beautysalon op de hoogte door de werkzaamheden die hiernaast verricht worden voor Ecuri Cosmetics als trainer gediplomeerde in permanent make-up specialiste Edyta Flizik

Wenkbrauwen

Prachtige, volle wenkbrauwen complimenteren de gezichtsvorm en accentueren de ogen, maar helaas zijn we daar niet allemaal mee gezegend. Uiteraard zijn potloden en poeders geschikt voor het tijdelijk verbeteren van de schaarse groei en van slecht gevormde of asymmetrische wenkbrauwen, maar in ndien u opzoek bent naar een langduriger resultaat, dan is de hairstroke of shadow techniek een ideale uitkomst.
Eenoplossing die zelfs van dichtbij geheel natuurlijk oogt en logischerwijs ook veel tijd in de ochtend bespaart. De behandeling duurt gemiddeld 1 tot 1,5 uur.

Hairstroke

Hairstroke geeft het effect van fijne, natuurlijke haartjes en is ideaal om een te dunne, te korte of juist te schaarse wenkbrauw te perfectioneren. Zelfs als de wenkbrauwen helemaal weg zijn, is het mogelijk een geheel nieuwe wenkbrauw te maken door middel van deze methode NEW 3D hair strikes met mesjes. Het ziet er heel natuurlijk uit is niet te onderscheiden van echte haartjes. Bij deze techniek maak je als het ware krasjesin de huid waarna het pigment in de huid achterblijft.
Hetb is totaal nieuwe techniek en haartjes ziet er echt messcherp uit. met deze techniek beheers je een precisie die met een bewegende naald niet bereikbaar is.


Schaduw

Denk hierbij aan het effect van een poederige wenkbrauw, vergelijkend met wanneer u een wenkbrauwpotlood of poeder aan hebt gebracht. De shadow techniek oogt zacht en is compacter dan de luchtige hairstroke.

Eyeliner

Een permanente eyeliner is een goede uitkomst wanneer u iedere dag gedefinieerde ogen wilt hebben, onder dat u enige moeite hoeft te doen én met een lijn die onmogelijk kan uitlopen. Vergeet vooral de dikke, onnatuurlijke lijnen van vroeger! Er zijn vandaag de dag verschillende soorten eyeliners, die zelfs tussen de wimperhaartjes in kunnen worden gezet. Bespreek met de specialist welk effect u wilt hebben zodat de eyeliner geheel naar wens is. De duur van de behandeling hangt af van de methode; de gemiddelde duur is tussen 1 en 1,5 uur.

Lipliner

Hoe ouder u wordt, hoe bleker de kleur van de lippen wordt. Tevens vervagen de contouren wat resulteert in een onregelmatige liplijn. Op den duur zullen de lippen ook hun volheid verliezen. Met een permanente lipliner, lipliner met shadow of fullips gaat u deze verschijnselen tegen. Met deze methodes worden perfect ogende lippen verkregen, zonder het gebruik van een tijdrovend lippotlood of lippenstift. Voor diegene die altijd graag een natuurlijke liplijn willen is dit ook de ideale oplossing. De behandeling duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur. Een lipliner voorziet de mond van duidelijke contouren, met een natuurlijk ogend resultaat. De kleur wordt namelijk zo dicht mogelijk bij uw eigen lipkleur gekozen.

Lipliner met shadow

Dit is een ingeschaduwde lipliner waarbij eerst de liplijn wordt aangebracht en vervolgens met een schaduwtechniek de binnenkant van de contourlijn wordt ingekleurd. Grote oneffenheden kunnen hierdoor ook gecorrigeerd worden. Het zachte verloop van de lijn maakt deze methode subtiel en natuurlijk.

Medische pigmentacie

Medische pigmentatie-technieken maken het mogelijk om afwijkingen te camoufleren en visuele verbeteringen te bereiken. Zo kunnen littekens minder opvallend worden gemaakt, kunnen haartjes worden gesimuleerd en kunnen zelfs tepels worden gereconstrueerd na bijvoorbeeld een borstoperatie.

Fullips

Deze methode is ideaal voor lippen met te weinig kleur en omvat het volledig inkleuren van de lippen.

Litteken-camouflage

Het is mogelijk om een litteken minder opvallend te maken. De enige voorwaarde is dat het litteken lichter dan omliggende huidskleur moet zijn én goed genezen is. Nieuwe pigmenten zullen in het litteken worden aangebracht, die zoveel mogelijk op de eigen huidskleur lijken. Deze vorm van pigmentatie is geschikt voor alle huidskleuren en huidtypen.

Tepel en tepelhofpigmentatie

Bij deze behandeling wordt de tepel en tepelhof nagebootst bij personen die een borstreconstructie hebben gehad (bijvoorbeeld na een operatie tegen borstkanker). Door middel van speciale naaldtechnieken wordt een zeer natuurlijk 3-D resultaat behaald. Littekens of vervormingen om de tepelhof als gevolg van een borstlift of borstverkleining kunnen ook geminimaliseerd en gecorrigeerd worden. Voor mannen en vrouwen waarvan de tepelhof te bleek, te klein, asymmetrisch is of geen definitie heeft kan medische pigmentatie een mooie uitkomst zijn.

Schisis (hazeblip) camouflage

Dit is een aangeboren afwijking aan de lipvorm, die kan worden gecamoufleerd bij voorkeur met een ‚full-lips’ behandeling. Hierbij zal de symmetrie worden hersteld en worden de lippen in het geheel voorzien van een natuurlijke of juist meer opvallende lipkleur.

Scalppigmentatie

Als u geen haar heeft is er een andere oplossing: Scalppigmentatie.

Dit is een Permanent Make-up techniek waarbij minuscule kleine puntjes pigment vlak onder het huidoppervlak worden aangebracht. Op deze wijze simuleert u hele korte stekeltjes. Het lijk net alsof u de haarfollikels met daarin de kort geknipte haar ziet zitten. Ecuri heeft een speciale naald en pigment ontwikkeld. Dit pigment loopt niet onder de huid uit waardoor u een strak en crispy uiterlijk krijgt. Niemand hoeft te zien dat het haar wat u ziet is gepigmenteerd. Vaak moeten mensen eerst over uw hoofd strijken voordat ze geloven dat het haar niet is geschoren maar is gepigmenteerd. De pigmentatie blijvend en vervaagt niet. Anders dan Permanent Make-up wat snel lichter wordt blijft Ecuri Sclppigment perfect op kleur en vervaagt niet. Een maal de behandeling gedaan hoeft u niet meer terug om het bij te laten werken omdat de kleur langzaam lichter wordt. Mocht u er toch vanaf willen dan is dit pigment te verwijderen door middel van een laserbehandeling.


Is de behandeling pijnlijk?

De behandeling wordt niet als pijnlijk ervaren. Als uw huid gevoelig is kan er vooraf een laagje Emla verdovingscreme worden aangebracht. Dit maakt de behandeling nagenoeg gevoelloos.

Hoe lang duurt de behandeling?

Voor het beste resultaat wordt de behandeling in 4 tot 6 sessies uitgevoerd. Hierdoor ontstaat een mooi natuurlijk resultaat en lijkt het als u uw haar langzaam weer terug krijgt. Tussen de behandeling zit eeen genazingstijd van gemiddeld 4 weken.

Is de behandeling duur ?

De prijs van een volledige scalppigmentatie varieert tussen de 800 -en 2000 euro, afhankelijk van de tijd die de behandeling nodig heeft en de graad van perfectie die de client wilt bereiken. De behandelprijs bedraagt 200euro voor een sessie van 5 kwartier.

Prijslist

Wenkbrauwen (schaduw en/ of haartjes techniek) <price>€300</price>
Wenkbrauwen (combi: haartjes met schaduw of ombre)<price>€350</price>
Eyeliner boven<price>€170</price>
Eyeliner boven<price>€140</price>
Eyeliner boven & onder<price>€270</price>
Lipliner<price>€270</price>
Lipliner met shadow<price>€300</price>
Fullips (opvullen hele lippen)<price>€330</price>
Fullips met contrasterende liplinerr<price>€380</price>
Schisis (hazenlip) <price>€330</price>
MEDISCHE PIGMENTACIE<price> Op vraag</price>
LITTEKEN-CAMOUFLAGE<price> Op vraag</price>
LITTEKEN-CAMOUFLAGE<price> Op vraag</price>
Bestaande permanente make-up bijwerken

Wenkbrauwen<price>€ 170</price>
Eyeliner boven <price>€ 140</price>
Eyeliner onder <price>€ 110</price>
Eyeliner boven & onder <price>€ 220</price>
Lipliner<price>€ 200</price>
Fullips v.a.<price>€ 250</price>