Tel: 06-43 43 10 43

Neoderma

NEODERMA BEHANDELINGEN

Neoderma Treatments
Neoderma heeft 10 exclusieve gezichtsbehandelingen in haar assortiment. Deze hebben een perfect huidvernieuwend resultaat door de bijzondere werking van planten en kruiden. Producten voor thuisgebruik ondersteunen de Neoderma behandelingen. Uw Neoderma schoonheidsspecialist adviseert hierbij de combinatie die specifiek op uw huidtype en huidconditie is afgestemd. Dat betekent dat u altijd de optimale oplossing bereikt voor uw huidprobleem.

Klik op de desbetreffende treatment voor meer informatie

 • Bio-Peeling Treatment voor de behandeling van diverse huidproblemen (acne, pigmentvlekken, littekens) of preventief.
 • Biologische Bio-Peeling / Chinese kruidenpeeling € 78,50 (60min.)
  De Bio-Peeling (Chinese kruidenpeeling) – de unieke biologische peeling van Neoderma – is ontwikkeld door een dermatoloog/kosmetoloog en gebaseerd op een combinatie van algen, puur natuurlijke planteningrediënten en essentiële oliën. Deze is niet agressief, dus geen vervelling, geen rode huid en geen pijn. Voordelen: u hoeft niet thuis te blijven en u kunt zich gewoon opmaken. De Neoderma Chinese kruidenpeeling / Bio-Peeling bevordert de celvernieuwing, de productie van collageen en elastine en normaliseert de immuniteit en alle functies van de huid.

  De Neoderma Bio-Peeling (Chinese kruidenpeeling) is geschikt voor alle huidtypen. Zowel voor vrouwen als mannen, voor gezicht en lichaam. Zelfs voor de donker getinte huid. Toepasbaar het hele jaar door, ook in de zomermaanden. De Bio-Peeling (Chinese kruidenpeeling) behandeling is preventief eenmalig toe te passen of als een kuur.

  Voor de behandeling van huidproblemen (o.a. acne, pigmentvlekken, littekens, couperose)

  De Bio-Peeling (Chinese kruidenpeeling) vermindert huidproblemen als:
  Acne & vette huid – ook in combinatie met Rebalancing Treatment
  Overmatige pigmentatie & levervlekken – ook in combinatie met Neo-White Treatment
  Littekens, grove poriën & striae
  Rimpels & preventieve werking – ook in combinatie met Bio-Lifting, Neo-Marine Spa Treatment of Revitalizing Eye Treatment
 • Bio-Peeling Light Treatment voor de gevoelige huid met couperose, rosacea
 • Biologische Peeling Light / Chinese kruidenpeeling voor de gevoelige huid € 73,50 (60min.)

  Omdat de Neoderma Bio-Peeling beschouwt kan worden als een therapie, is voor de ondersteuning van de behandeling het gebruik van Neoderma huidverzorgingsproducten thuis voor de klant noodzakelijk. De ingrediënten van deze huidverzorgingsproducten ondersteunen namelijk de werking van de Bio-Peeling zelf.

  Voor de behandeling van couperose en rosacea
  Deze behandeling is een mildere versie van de Bio-Peeling en is daardoor uitermate geschikt voor de extreem gevoelige, allergische huid en kan worden toegepast bij couperose en rosacea.
  Zowel de Bio-Peeling als Bio-Peeling Light kunnen als een losse behandeling of in een kuurverband geadviseerd worden. De Bio-Peeling Light kan 1 keer per week toegepast worden en kan in combinatie gedaan worden met alle overige behandelingen van Neoderma.

  Speciaal aanbevolen zijn de Neoderma Apaline Soothing Treatment en Apaline huidverzorgingsproducten
 • Bio-Lifting Treatment voor het verminderen van fijne lijntjes en rimpels
 • Liftende anti-aging behandeling € 72 (60min.)
  Combi Bio-Peeling & Bio-liftingTreatment € 112,50 (90min)

  Deze behandeling is speciaal ontwikkeld om het zuurstofgehalte te verhogen en fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Het unieke van de behandeling is dat deze ook gebruikt wordt voor op de ogenleden, wat een liftend effect geeft aan de wenkbrauwen.

  Liften, verstevigen en verjongen van gezicht, hals en decollete. De behandeling is gebaseerd op de werking van Perfluorcarbon (Blue Blood), Aloë Vera en Echinacea Purpurea extract in combinatie met Maltodextrine Saccharide (verkregen uit zetmeel). Ideaal voor de vermoeide, verslapte, slecht doorbloede huid, bijvoorbeeld een rokershuid, na gewichtsverlies of ziekte.
  Een perfecte combinatie met Neoderma Bio-Peeling, eenmalig of in vorm van een kuur met de ondersteuning van Oxygen Active Serum, Blue Blood Gel of Rytidox.
 • Apaline Soothing Treatment voor het verminderen van couperose en rosacea
 • Behandeling voor de gevoelige huid Apaline Algae Modelling Mask € 75 (60min.)
  Combi Bio-Peeling & Apaline Algae Modelling Mask € 117,50 (90min.)

  Deze unieke behandeling is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige en couperose, rosacea huid. Deze is meestal chronisch rood en vraagt hierdoor om specifieke zorg. De Neoderma Apaline kruidencocktail bestaat uit Muisdoorn, Kamille en Goudsbloem. Aanwezige Gatuline gewonnen uit Kappertjes, Beukenbloesem en Groene Walnoot. Vermindert de productie van histamine (roodheid) door verbetering van de bloedcirculatie en geeft een kalmerende en verjongende werking. Het natuurlijke afweersysteem en de huidstructuur worden versterkt.

  Voor een gevoelige, droge, couperose / rosacea huid
  Deze behandeling kan goed gecombineerd worden met de NeodermaBio-Peeling Light Treatment. Als losse behandeling of in kuurverband, met daarnaast aangepaste Neoderma reinigingsproducten, Blue Blood Gel en/of Oxygen Serum en de Neoderma Apaline verzorgingslijn.
 • Hydration Peel Off Alginate Treatment herstelt de vochtbalans van de huid
 • Hydraterende behandeling € 75 (60min.)
  Combi Bio-Peeling & Alginate Peel Off Treatment € 117,50 (90min.)

  Een intensief hydraterende behandeling die een zachte en verzorgde huid achterlaat. De exclusieve verzorgende formule verhindert uitdroging van de huid en minimaliseert fijne lijntjes. Naast de ingrediënten van de Neoderma Hydration cocktail, stimuleert Alginate, een essentiële aminozuur de nieuwe celgroei. De huid herstelt haar zachtheid en glans.
 • Neo-Marine Spa Treatment voor een vochtarme huid, fijne lijntjes en rimpels
 • Hydraterende anti-aging behandeling € 82 (60min.)
  Neo-Marine Spa Treatment & Marine-Enzyme € 92 (75min.)
  Combi Bio-Peeling & Neo-Marine Spa Treatment € 122,50 (90min.)

  Een op algen gebaseerde behandeling met een vochtherstellende en anti-aging werking. Speciaal ontwikkeld voor het gezicht en de hals. Gebaseerd op de Neoderma Hydration kruidencocktail, bestaande uit Heemst, Melisse en Korenbloem. Actieve ingrediënten gewonnen uit Zeewier; Polysachariden en Phyto-squalane gecombineerd met kruidenextracten en vitamines zorgen ervoor dat de huid zijn vocht beter vast kan houden.

  Voor een essentiële vochtbalans van de huid, fijne lijntjes en rimpels
  Toepasbaar als enkele behandeling of intensieve kuur. Te combineren met de Neoderma Bio-Peeling met daarnaast aangepaste Neodermareinigingsproducten. Uitstekend in combinatie met Blue Blood Gel en/of Oxygen Active Serum en de Neoderma Hydration verzorgingslijn.
  Herstelt de vochtbalans van de huid
  Toepasbaar als enkele behandeling of intensieve kuur. Te combineren met de Neoderma Bio-Peeling met daarnaast aangepaste Neodermareinigingsproducten. Uitstekend in combinatie met Blue Blood Gel en/of Oxygen Active Serum en de Neoderma Hydration verzorgingslijn.
 • Neo-White Treatment voor het verminderen van pigmentvlekken
 • Whitening behandeling € 82 (60min.)
  Combi Bio-Peeling & Neo White Treatment € 122,50 (90min.)

  Er zijn een aantal factoren die overpigmentatie kunnen veroorzaken, waaronder leeftijd, zwangerschap, hormonale schommelingen en het gebruik van medicijnen. Hiervoor heeft Neoderma een speciale behandeling ontwikkeld die de productie van pigment normaliseert en tevens een blekende werking heeft op bestaande pigmentvlekken. De Neoderma Neo-White behandeling is gebaseerd op actieve ingrediënten van hoge kwaliteit, o.a. Berendruif, Moerbei, Algen, Vitamine C en plantenextracten. De Neoderma Whitening kruidencocktail bestaat uit Heemst, Zoethout en Waterkers

  Voor de reductie van pigment / levervlekken en een lichtere stralende huid
  Om een optimaal en snel resultaat te bereiken adviseren wij deze behandeling te combineren met de Neoderma Bio-Peeling, met daarnaast aangepaste Neoderma reinigingsproducten, Blue Blood Gel en/of Oxygen Serum en consequent gebruik van de Neoderma Whitening verzorgingslijn.
 • Rebalancing Treatment voor een vette, gecombineerde en acnehuid
 • Acnebehandeling € 81 (60min.)
  Combi Bio-Peeling & Rebalancing Treatment € 122,50 (90min.)

  De Neoderma Rebalancing gezichtsbehandeling is gebaseerd op de werking van marine collageen en plantenextracten. Het bevat Menthol en Spirulina; dit zijn actieve ingrediënten met een hoge concentratie aan mineralen en vitaminen. In combinatie met de Neoderma Rebalancing kruidencocktail (Berkenblad, Echinacea en Vlierbes) normaliseren de werking van de talgklieren, bestrijden ze bacterievorming en gaan ze ontstekingen tegen.
  Voor een vette, gecombineerde en probleemhuid
  De behandeling is uitstekend te combineren met de Neoderma Bio-Peeling behandeling met daarnaast aangepaste Neodermareinigingsproducten, Blue Blood Gel en/of Oxygen Serum en de Neoderma Rebalancing verzorgingslijn.
 • Revitalizing Eye Treatment voor het verminderen van vochtophopingen en donkere kringen rondom de ogen
 • Oogbehandeling € 50 (40min.)
  Revitalizing Eye Treatment i.c.n. een andere behandeling + 10 min. €11,50

  De oogcontour is een kwetsbaar gebied dat speciale zorg nodig heeft. Omdat de huid rondom de ogen dun is, weinig talg en zweetklieren bevat, is deze gevoelig voor uitdroging. De Neoderma oogcocktail bestaat uit Korenbloem, Ginkgo Biloba en Ogentroost. Deze herstelt de vochtbalans en ontspant en ontlast de ogen van fijne lijntjes en rimpels. Maakt de huid zachter en steviger.

  Voor vochtophopingen, donkere kringen en rimpels rondom de ogen
  De behandeling is goed te combineren met elke willekeurige Neoderma gezichtsbehandeling zoals de Neoderma Bio-Peeling, eenmalig of in kuurverband.
 • NIEUW: Intelligence Advanced Power Lift Treatment voor de vermoeide, verslapte en slecht doorbloede huid.
 • NIEUW: Intelligence Advanced Power Lift Treatment € 102,50 (60min)
  Combi Bio-Peeling & Inteligence Advanced Power Lift Treatment € 132,50 (90min)

  Vermoeide, verslapte en slecht doorbloede huid
  Een regenererende behandeling, bestaande uit de nieuwste peptiden, appelstamcellen en het zeer effectieve diamant-en parelextract. De Intelligence Advanced Power Lift Treatment gaat alle zichtbare tekenen van huidveroudering tegen. De huid en gezichtscontouren worden ‘gelift’ en fijne lijntjes en rimpels worden vervaagd. De behandeling geeft het gelaat direct een jeugdige uitstraling en geeft de huid haar vitaliteit, volume en natural glow terug. Deze behandeling sluit perfect aan op de Advanced Intelligence Power Lift verzorgingslijn en is uitstekend te combineren met de de Neoderma Bio-Peeling behandeling (eenmalig of als kuur van 3 tot 5 behandelingen)